Byfesterne 1980 og 1988

Arkivet dykker lidt ned i samlingerne og bringer nogle billeder fra forskellige programpunkter ved nogle af Nørre Søbys byfester. Vi lægger ud med faldskærmsudspring og flødebollekast. Senere kommer der billeder fra andre af byfesternes aktiviteter.

Vi har meget materiale – men der er altid plads til mere, så har du billeder eller andet fra byfesterne, så vil arkivet gerne overtage det eventuelt blot få en kopi.

Der er blevet efterspurgt materiale om fugleskydningerne. Der må vi desværre melde pas – der er intet herom i vores samling. Derfor vil vi gerne opfordre alle, der måtte have noget om fugleskydningerne til at henvende sig til arkivet herom.

Et tilbagevendende indslag har været faldskærmsudspring med landing på boldbanen. Det har været med siden den allerførste byfest. Her er, hvad Fyens Stiftstidende skrev d. 14 aug. 1980:

Og mandag d. 18. august 1980 var der mere – en opsummering af et vellykket arrangement, hvor faldskærmsudspringerne igen var en stor del af nyheden.

Vi har også nogle billeder af faldskærmsudspringerne i arkivet:

Fra byfesten 1988 bringer vi disse to billeder af folk med en anden slags mod, nemlig dem der leverer mål til flødebollekast

– men set bagfra ser det jo noget mere fredeligt ud

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.