En opfordring

Det er sjovt at lave lokalarkivets hjemmeside – MEN det ville være endnu sjovere med lidt input fra vore læsere. På sidens opslag (som til venstre for dette opslag) er der et datofelt, et felt med kategorier (nøgleord) – og så den vigtige i denne sammenhæng: Skriv kommentar

Vi vil gerne opfordre til, at I prøver denne mulighed. Giv jeres mening til kende om opslaget, stil spørgsmål til opslagets emne – eller spørg om noget helt andet, som I gerne vil vide, og som lokalarkivet muligvis ligger inde med svaret på. Rigtig godt bliver det, hvis en af læserne kan bidrage med et svar.

Prøv det!

PS. En kommentar/et spørgsmål skal først godkendes, inden det vises, så I vil ikke kunne se det på siden med det samme.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.